Συναγερμοί για κατοικίες

Συναγερμοί Κάμερες Ασφαλείας για την προστασία της περιουσίας σας και η ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων όπως παιδιά και ηλικιωμένοι μας δημιουργεί την ανάγκη για τη σωστή επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εξοπλισμένα με πολλές λειτουργίες, και σε συνδυασμό με εξωτερική περιμετρική κάλυψη δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ασφαλείας της προσωπικής σας περιουσίας.

Συναγερμοί Κάμερες Ασφαλείας

 

Συναγερμοί για επαγγελματικούς χώρους

Σε χώρους όπως η επιχείρησή σας απαιτείται υπεύθυνη και αξιόπιστη επιλογή για ένα σύστημα ασφαλείας.
Σας προτείνουμε ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού  για επαγγελματικούς χώρους, που παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και την επιχείρηση σας. Εξοπλισμένα με πολλές λειτουργίες, και σε συνδυασμό με τα αντικλεπτικά συστήματα  δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ασφαλείας της προσωπικής σας περιουσίας

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων οικιών και επαγγελματικών χώρων, επιτάσσουν την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας, ικανού να προστατεύει το χώρο, αλλά και τους ανθρώπους που κατοικούν σ’ αυτόν.
Αγοράζοντας και εγκαθιστώντας ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας, ουσιαστικά «αγοράζουμε» χρόνο καθυστέρησης του επίδοξου διαρρήκτη, ώστε να επέμβουν οι δυνάμεις καταστολής.
Όσο πιο πολύπλοκο είναι ένα σύστημα ασφαλείας, τόσο περισσότερο χρόνο απαιτεί η ενδεχόμενη εξουδετέρωσή του. Άλλη άποψη είναι πως η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, ουσιαστικά λειτουργεί αποτρεπτικά, και κατευθύνει τον επίδοξο διαρρήκτη σε διπλανό «στόχο», ο οποίος δεν διαθέτει σύστημα ασφαλείας.
Η σύγχρονη μορφή εγκληματικότητας, εμφανίζει και μία άλλη μορφή βίας, την είσοδο εγκληματιών στις οικίες και επαγγελματικούς χώρους, όταν οι ένοικοι τους βρίσκονται μέσα σε αυτούς, με σκοπό τη ληστεία.
Το σύστημα ασφαλείας λοιπόν, θα πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να μπορεί να προστατεύσει και τη ζωή των ανθρώπων. Όπως αντιλαμβανόμαστε λοιπόν, η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, είναι μια αρκετά σοβαρή υπόθεση, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και τη δέουσα σοβαρότητα, τόσο από αυτόν που θα αποφασίσει την εγκατάστασή του, όσο και από τον ίδιο τον εγκαταστάτη του.
Εμείς  αναλαμβάνουμε την ευθύνη της σωστής μελέτης, εγκατάστασης και λειτουργίας των συστημάτων ασφαλείας που αντιπροσωπεύουμε καθώς και τις συντηρήσεις και τα service ούτως ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία των συστημάτων και κατ’ επέκταση η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πελατών μας.

Κάμερες ΑσφαλείαςΚάμερες Ασφαλείας

Συναγερμοί Κάμερες Ασφαλείας

Κάμερες ασφαλείας, κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικά  τελευταίας τεχνολογίας για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Παρακολουθήστε και καταγράψτε τι συμβαίνει στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας την ώρα που λείπετε, σε ψηφιακό video. Οι κάμερες ασφαλείας θεωρούνται αναπόσπαστα τμήματα των συστημάτων ασφαλείας για οποιονδήποτε χώρο .

Η τοποθέτηση των καμερών επιτήρησης σε εμφανή σημεία , σε συνδυασμό με τις πινακίδες που ενημερώνουν ότι ο χώρος παρακολουθείται (υποχρεωτικό βάσει νομοθεσίας), γνωστοποιούν στον παρείσακτο ότι καταγράφεται, γεγονός που τον αναγκάζει τελικά σε ματαίωση των κακόβουλων προθέσεών του . Πέραν της αποτροπής, οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν και προληπτικά , καθώς ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε χώρου έχει την ευκαιρία να προλαμβάνει καταστάσεις , παρακολουθώντας σε ζωντανό χρόνο όσα συμβαίνουν. Οι κάμερες ασφαλείας του χώρου σας μπορεί να αποτελέσουν τη σωτηρία, σε περίπτωση διάρρηξης.

Κάμερες ασφαλείας σωστά τοποθετημένες καθιστούν το χώρο σας απαραβίαστο και μπορούν να σας προσφέρει :

  • 24ωρη καταγραφή – αναπαραγωγής εικόνας και ήχου σε χώρους υψηλού κινδύνου (Ταμειακή Μηχανή , Χρηματοκιβώτιο , Χώροι Συναλλαγής – Εργασίας) όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε , επιτρέποντας σας την καταγραφή κατεπειγόντων περιστατικών την ώρα που εκτυλίσσονται.
  • Δυνατότητα θέασης και αναπαραγωγής εικόνας   μέσω διάφορων τύπων  καμερών (ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης ,κρυφές κάμερες θόλου, κάμερες Bullet , κινητές κάμερες , οθόνη προβολής) εξ αποστάσεως .Έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε την επιχείρηση σας όποια στιγμή θέλετε από το κινητό , τον υπολογιστή , το γραφείο, το σπίτι ή όπου αλλού επιθυμείτε μέσω internet.
  • Δυνατότητα αναπαραγωγής παλαιότερων καταγραφών τουλάχιστον για 30 μέρες επιτρέποντας σας να ανατρέξετε σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα θέλετε παρακολουθώντας τις κινήσεις στο χώρο που έχετε.
   Κάμερες