ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ & ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Μηχανές Γραφείου Φωτοτυπικά Εκτυπωτές

Σας παρέχουμε αξιόπιστες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες για την επισκευή και συντήρηση των μηχανών γραφείου σας,( Φωτοτυπικά Εκτυπωτές ) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς.
Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση για κάθε νέο μηχάνημα, αλλά και η πείρα μας από το 1998 στο service των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων , μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε τον άμεσο εντοπισμό και επίλυση της βλάβης.
Σας παρέχουμε ανταλλακτικά γνήσια αλλά και Συμβατά εξασφαλίζοντας το μέγιστο της απόδοσης και βιωσιμότητας των μηχανημάτων σας.
________________________________________
Οι παροχές μας :
1. Πρόσβαση στη βάση δεδομένων των SERVICE MANUALS και PARTS CATALOGS προσφέροντας τη δυνατότητα παραγγελίας οποιουδήποτε ανταλλακτικού από το εξωτερικό με χρόνο παράδοσης 7 εργασίμων ημερών.
2. Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη δωρεάν σε όλους τους συνεργάτες μας.
3. Επίσκεψη εντός 24 ωρών, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
4. Επισκευή στην έδρα σας σε φωτοτυπικά εκτυπωτές .
5. Εντός Σαντορίνης, δωρεάν έλεγχος και εκτίμηση κόστους επισκευής.
6. Διατηρείται ημερολογιακό αρχείο δελτίων τεχνικής εξυπηρέτησης με αναλυτική αναφορά σε χρεώσεις, αριθμό αντιγράφων, βλάβες, επισκευές, συντηρήσεις και τοποθέτηση ανταλλακτικών και αναλωσίμων, με σκοπό
1ον: την πλήρη εικόνα της κατάστασης κάθε μηχανήματος που εξυπηρετείται ανά πάσα στιγμή, για άμεσο εντοπισμό της βλάβης
2ον: την πλήρη εικόνα της κατάστασης κάθε μηχανήματος που εξυπηρετείται στη διάθεση των συνεργατών μας, για έλεγχο των χρεώσεων και εγγυήσεων, αλλά και της διάρκειας ζωής των ανταλλακτικών και των αναλωσίμων.

Συμβάλλοντας από τους πρώτους στην προστασία του περιβάλλοντος, καθιερώσαμε τα ανακατασκευασμένα / ανακυκλωμένα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, αναλογικά ή ψηφιακά, που δεν υστερούν σε τίποτε από αισθητική όπως επίσης και λειτουργική κατάσταση, με ένα καινούργιο τα οποία επίσης είναι προς διάθεση.

Φωτοτυπικά ΕκτυπωτέςΦωτοτυπικά Εκτυπωτές  Plotter