Κατασκευή Ιστοσελίδες

Στόχος μας είναι κατασκευή ιστοσελίδων με ταυτότητα. Με τον όρο «ταυτότητα» εννοούμε ότι κάθε site θα πρέπει να είναι μοναδικό, τόσο από πλευράς εικαστικής προσέγγισης όσο και από λειτουργικής υλοποίησης. Να μην μοιάζει με κάποιο άλλο. Είναι πεποίθησή μας ότι οι  Ιστοσελίδες σας θα πρέπει να συνάδουν με το χαρακτήρα, το προφίλ των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό. Και με αυτό το σκοπό εργαζόμαστε.

Ιστοσελίδες

Κατασκευή E-Shop

Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

Στην αρένα του διαδικτύου η «επιβίωση» μιας ιστοσελίδας, η προσπάθεια για διάκριση από τον ανταγωνισμό, η παραμονή της σε υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών (η λεγόμενη προώθηση ιστοσελίδων) είναι μια διαρκής μάχη, η οποία απαιτεί ευέλικτους και έξυπνους χειρισμούς. Η προώθηση και παραμονή ενός site στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης ή για να το θέσουμε διαφορετικά η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας, δεν είναι απλά ένας «προτεινόμενος» τρόπος ανάδειξης της, είναι επιτακτική ανάγκη.

SEO

Forum – Portal Ιστοσελίδες

Μια από τις πιο αναπτυσσόμενες κατηγορίες ιστοσελίδων παγκοσμίως είναι τα portals και τα forums. Όλο και περισσότερα δημιουργούνται καθώς το ενδιαφέρον του κοινού για αναζήτηση πληροφοριών για θέματα που το απασχολεί παραμένει αμείωτο. Αν και εσείς θέλετε να προσεγγίσετε κοινό με κάποια ιδέα σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να την πραγματοποιήσετε.

Forum

Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Στο χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) οι ανάγκες των χρηστών ποικίλουν. Γι’ αυτό εμείς προσφέρουμε  πακέτα φιλοξενίας με διαφορετικά χαρακτηριστικά για να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με το προφίλ του κάθε χρήστη. Έτσι είτε είστε ιδιώτης, είτε εκπροσωπείτε μία εταιρεία ή έναν οργανισμό θα βρείτε ένα πακέτο φιλοξενίας που να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Εφόσον οι απαιτήσεις σας μεγαλώσουν και το πακέτο που έχετε επιλέξει δε σας ικανοποιεί, έχετε πάντα τη δυνατότητα να μεταβείτε μελλοντικά σε κάποιο άλλο.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων