Διάγνωση σε Υπολογιστές.

Ο υπολογιστής σας είναι πολύ αργός; Μήπως δεν ανοίγουν όλα τα προγράμματα; Υπερθερμαίνεται ή κλείνει ξαφνικά; Φέρτε τον υπολογιστή σας  για έναν τεχνικό έλεγχο ώστε να εντοπίσουμε την βλάβη και να σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής του.Υπολογιστές και λάπτοπ.

Υπολογιστές

Καθαρισμός σε Υπολογιστές

Από τα πιo συνηθισμένα προβλήματα σε υπολογιστή είναι η υπερθέρμανση. Με την πάροδο του χρόνου, ο υπολογιστής σας μαζεύει σκόνη και άλλα σκουπιδάκια στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Μπορούμε να κάνουμε εσωτερικό καθαρισμό του υπολογιστή σας και να εφαρμόσουμε καινούργια θερμική πάστα στον υπολογιστή σας.

Αναβάθμιση σε Υπολογιστές

Είναι πολύ αργός ο υπολογιστής σας όταν έχετε πολλαπλά προγράμματα ανοιχτά; Θέλετε να προσθέσετε μερικά έτη ζωής στον υπολογιστή σας εύκολα και ανέξοδα; Τα καινούργια προγράμματα είναι σχεδιασμένα για νεότερους υπολογιστές που έχουν υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Τα παλαιότερα μηχανήματα συνήθως δεν έχουν αρκετή μνήμη ή καλή κάρτα γραφικών για να τρέξουν καινούργια προγράμματα αποτελεσματικά. Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον υπολογιστή σας, δίνοντας του την ικανότητα να τρέξει τα τελευταία προγράμματα και να είναι γενικά πολύ πιο γρήγορος!

Αναβάθμιση Η/Υ

Διαλέξτε την επισκευή ή την αναβάθμιση που χρειάζεστε

Δεν είμαστε από τις εταιρίες που ζητούν να αναλάβουν να πουλήσουν τον καινούργιο σας υπολογιστή απλά επειδή παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να λειτουργεί και πάλι όπως όταν τον αγοράσατε. Μπορείτε να μας φέρετε τον υπολογιστή σας για μια διάγνωση από τους τεχνικούς μας! Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και θέλετε να μιλήσετε με κάποιον τεχνικό μας για το πρόβλημα του υπολογιστή σας πριν τον φέρετε σε εμάς, μπορείτε να μας καλέσετε.

επισκευή αναβάθμιση

Εγκατάσταση προγραμμάτων

Η εγκατάσταση των Windows σε έναν υπολογιστή και όλων των σωστών οδηγών για αυτό μπορεί να αποδειχθεί δυσκολή. Αν χρησιμοποιήσετε τους λάθος οδηγούς όταν κάνετε την εγκατάσταση, μερικές λειτουργίες μπορεί να μην δουλεύουν σωστά ή καθόλου. Διασφαλίζουμε πως έχετε τους πιο ενημερωμένους και σωστούς οδηγούς εγκατεστημένους στον υπολογιστή σας. Επίσης κάνουμε εγκατάσταση και όλων των προγραμμάτων για τα οποία έχετε άδεια και εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σας απο την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.

Εγκατάσταση προγραμμάτων

Αφαίρεση ιών

Ο υπολογιστής σας ξαφνικά λειτουργεί πολύ αργά; Μήπως κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, βγάζει μπλε οθόνες ή εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα (pop up); Μήπως κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα σας λένε πως έχετε ιούς και να σας παροτρύνουν να τα αγοράσετε για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας; Μην το κάνετε! Ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιούς και υπάρχει περίπτωση να χάσετε αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας. Σε τέτοια περίπτωση συνιστάται η εγκατάσταση λογισμικού ασφαλείας για να αποτρέψετε μελλοντικές επιθέσεις από ιούς.

Αφαίρεση ιών

Ανάκτηση δεδομένων

Σβήσατε κατά λάθος σημαντικά αρχεία απο τον σκληρό σας δίσκο; Σταμάτησε να λειτουργεί ο δίσκος και χρειάζεστε άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας;Η ακούσια διαγραφή δεδομένων είναι ένα συχνό φαινόμενο. Ειδικά στην περίπτωση που δεν υπάρχει back up αρχείων, είναι πολύ πιθανό να χάσετε το μοναδικό αντίγραφο των αρχείων σας. Όμως ακόμη και σε αυτή την περίπτωση οι τεχνικοί μας μπορούν να σας δώσουν λύση.

Ανάκτηση δεδομένων