Πυρανίχνευση – Πυρασφάλεια όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε .

Η φωτιά είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές για όλους , μπορεί να κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα. Για να είστε όσο το δυνατόν ασφαλέστεροι στη φωτιά, πρέπει να εφαρμόσετε μια σειρά μέτρων πυρασφάλειας, ένα από τα πιο σημαντικά είναι ο συναγερμός πυρκαγιάς ( Πυρανίχνευση ) . Αυτό το ιστολόγιο θα σας εξηγήσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους συναγερμούς πυρκαγιάς ( Πυρανίχνευση ) , από τα βασικά μέχρι τους διαφορετικούς τύπους και τα οφέλη. Στην πραγματικότητα, οι κανόνες πυρκαγιάς ορίζουν ότι ως ιδιοκτήτης ενός οργανισμού, είστε αυτός που είναι υπεύθυνος για την πυρασφάλεια.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ;

Με απλά λόγια, οι συναγερμοί πυρκαγιάς αντιλαμβάνονται τον καπνό, τη ζεστασιά ή το μονοξείδιο του άνθρακα, αυτό κάνει τον συναγερμό να ηχεί για να ειδοποιεί τους ανθρώπους. Η συντριπτική πλειοψηφία των συναγερμών πυρκαγιάς είναι ενσυρματοι αλλά και ασύρματοι, επομένως αυτό γίνεται μέσω της τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων και θερμίστορ. Υπάρχουν επίσης ειδικοί αισθητήρες που βοηθούν να γίνει αυτή η δουλειά και μερικές φορές και η φωτογράφηση.

ΕΙΔΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Οι κύριοι τύποι συστημάτων συναγερμού πυρκαγιάς είναι συμβατικοί και διευθυνσιοδοτούμενοι. Στα συμβατικά συστήματα, ο συναγερμός είναι πολύ πιο γενικός, επομένως ένας συναγερμός θα χτυπούσε στη ζώνη που έχει επηρεαστεί. Ένα διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα είναι πολύ πιο ακριβές και γενικά πιο ακριβό καθώς μπορεί να βρει την ακριβή τοποθεσία μιας πυρκαγιάς.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Η παρακολούθηση συναγερμού πυρκαγιάς είναι ο σύνδεσμος από τον συναγερμό πυρκαγιάς σας σε ένα μεγαλύτερο κέντρο ασφαλείας, επομένως σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα λάβετε γρήγορα βοήθεια και ένα πυροσβεστικό όχημα εάν χρειαστεί. Αυτή η τεχνολογία λειτουργεί με τον συναγερμό που εκπέμπει ένα σήμα μέσω δικτύων όταν ηχεί, και στη συνέχεια αυτό το κέντρο παρακολούθησης έρχεται σε επαφή με άτομα για βοήθεια. Αυτό περιλαμβάνει τους ιδιοκτήτες του ακινήτου και της εταιρείας, καθώς και πυροσβεστική βοήθεια.

Η παρακολούθηση συναγερμού πυρκαγιάς είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να διατηρείτε τις εγκαταστάσεις σας ασφαλείς όταν κανείς δεν είναι εκεί για να ακούσει ο ίδιος τον συναγερμό. Αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν είναι εκτός ωραρίου όταν βρίσκεστε σε διακοπές και πολλά άλλα. Ένα σύστημα παρακολούθησης συναγερμού πυρκαγιάς μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της ζημιάς πριν να είναι πολύ αργά.

Τα συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς προσφέρουν έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιάς και επιτρέπουν ταχύτερη απόκριση, εξοικονομώντας τελικά κόστος και προστατεύοντας τις εγκαταστάσεις σας. Όσον αφορά τη δική σας υγεία, αυτό θα σας εμποδίσει να καταναλώνετε περισσότερο καπνό και θα σας κρατήσει μακριά από τη φωτιά.

 

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Δυστυχώς, πολλές πυρκαγιές προκαλούνται στην πραγματικότητα από κοινά προβλήματα, μικρά λάθη που πρέπει να γνωρίζετε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς σας.

Απροσεξία
Μηχανήματα θέρμανσης
Εξοπλισμός μαγειρικής
Ελαττωματικά καλώδια

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Εδώ στο GRANTO , μπορούμε να εγκαταστήσουμε μια σειρά συστημάτων συναγερμού πυρκαγιάς, ασύρματα, συμβατικά και διευθυνσιοδοτούμενα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και συντήρηση όλων των τύπων συναγερμών πυρκαγιάς. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η προστασία έκτακτης ανάγκης του περιουσιακού σας στοιχείου είναι ενημερωμένη και όσο καλύτερη γίνεται. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα σύστημα που είναι καλύτερο για εσάς. Εκτός από αυτό, προσφέρουμε επίσης 24/7 παρακολούθηση των συναγερμών πυρκαγιάς σας, αφήνοντας σας ήσυχο ότι η ομάδα μας είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες συναγερμού πυρκαγιάς.